Bezorgdheid over hun kinderen dwingt prins William en Kate Middleton tot moeilijke beslissing: Dit hebben ze gedaan

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins William en Kate Middleton brengen momenteel een officieel bezoek aan Pakistan. De hertogin stal op hun eerste dag al de show. Ze droeg voor de gelegenheid een blauwe kurta.

Prins William en Kate Middleton zijn begonnen aan hun vijfdaags bezoek aan Pakistan. Tijdens hun eerste dag bezochten ze een school waar ook meisjes naartoe gaan, net om het belang van onderwijs voor die groep te onderstrepen. Kate verscheen er in een blauwe kurta, een traditioneel gewaad, die haar beeldig stond. Het koppel spendeerde er uitgebreid tijd met de leerlingen.

Volgens Kensington Palace wordt deze reis een grote uitdaging voor het koppel, zeker op het vlak van veiligheid. Kate en William worden daarom beveiligd door maar liefst duizend agenten. Dat is meteen ook waarom ze hun kinderen George, Charlotte en Louis thuis hebben gelaten. De hertog en hertogin zullen hun kinderen noodgedwongen enkele dagen moeten missen. Normaal vliegen ze vrijdag naar huis zodat ze in het weekend opnieuw bij hun drie spruiten zijn.