Celien Deloof neemt drastisch besluit en laat ingreep uitvoeren: “Niet gemakkelijk”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Celien Deloof, de dochter van Margriet Hermans, vertelt in Dag Allemaal over de ingreep die ze liet uitvoeren. “Ik vroeg me af hoe ik het in godsnaam zo ver had kunnen laten komen”, zegt ze.

Celief Deloof onderging vorig jaar een maagverkleining. Ze slankte af van 106 naar 62 kilo. “Ik heb eindel?k vrede met hoe ik eruitzie en heb opnieuw energie. Voor m?n operatie was ik doodop, ik moest me echt voortslepen in het leven”, vertelt Celien daarover.

“Maar denk nu vooral niet dat een maagverkleining een gemakkel?kheidsoplossing was. Het is een hulpmiddel om het beoogde gewicht te bereiken. Maar zonder inspanning weeg je binnen de kortste keren opnieuw te veel. Die operatie is geen wondermiddel. Als je nadien niet anders gaat leven, is ’t een maat voor niets."

Celien voelt zich sinds haar gewichtsverlies veel beter in haar vel. “Het laatste jaar voor m’n operatie heb ik amper nog in de spiegel gekeken. Ik was teleurgesteld in mezelf en in hoe ik eruitzag, ik vroeg me af hoe ik ’t in godsnaam zo ver had kunnen laten komen.”