VTM

Sara uit 'Boer Zkt. Vrouw' is geschokt door 'rivale': “Ik begrijp niet waarom ze zoiets zegt”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VTM/Boer Zkt. Vrouw - De Wereld Rond
“Ik had de indruk dat ’t wel klikte tussen ons allemaal, maar ik had het mis...” Aan het woord is Sara, één van de vier dames op de boerderij van horseman Stephan in Canada. De scherpe commentaar van ‘rivale’ Evelien aan haar adres kwam hard aan, vertelt ze in Dag Allemaal.

Sara miste de eerste kennismaking op de boerderij omdat ze ziek in bed lag. Vooral Evelien reageerde blij verrast dat Charlotte uitzonderlijk als vierde mee mocht en gaf haar een warme knuffel. “Het voelde niet goed aan met Sara”, riep ze daarbij uit.

“Ik ben daar heel erg van geschrokken toen ik dat op tv zag”, vertelt Sara in Dag Allemaal. “Ik vond de andere meisjes knappe, warme madammen. Ik snapte perfect waarom Stephan voor hen gekozen had, en keek er oprecht naar uit om hen terug te zien. Maar ik begrijp echt niet waarom Evelien zoiets zei over mij.”

Dat haar liefdesrivale haar een ‘stadsmusje’ noemt, vindt ze in ieder geval niet terecht: “Zij kent mij duidelijk niet, want mijn broer en ik zijn letterlijk opgegroeid tussen de boerderijen. Wij hadden thuis schapen en ganzen, en speelden elke dag tussen de koeien en de varkens. Wij reden ook mee met de tractor op het veld en hielpen de koeien melken.”