Ex van Barbara Sarafian zwijgt niet langer: “Ze probeerde mij te wurgen”
Ex van Barbara Sarafian zwijgt niet langer: “Ze probeerde mij te wurgen”
Foto: Photonews

Het huwelijk van Barbara Sarafian met Yves De Moor was geen lang leven beschoren, en eindigde in een vechtscheiding. De actrice beschuldigde de horecaondernemer ervan haar geslagen te hebben, maar die klachten werden vorig week door de raadkamer van tafel geveegd. Yves doet zijn verhaal in ‘Dag Allemaal’.

“Ik heb twee grote fouten gemaakt in mijn leven, en mijn huwelijk met Barbara is er één van”, aldus De Moor. De horecaondernemer was amper iets meer dan een jaar getrouwd met Barbara Sarafian. Daarna volgde een vechtscheiding die langer duurde dan het huwelijk zelf. De actrice diende een waslijst klachten in tegen haar ex-man. De raadkamer besliste vorige week dat daarvoor niet voldoende bewijzen bestonden, en wees de meeste klachten af.

Zo zou De Moor Sarafian geslagen hebben. “Het was op mijn verjaardag. Barbara had weer heel de dag gedronken. We zouden ’s avonds gezellig met mijn kinderen gaan eten, maar daar was ze eigenlijk niet meer toe in staat. Eenmaal thuis heb ik me dan effectief kwaad gemaakt. Ah ja, ze had mijn verjaardag verpest door haar gedrag.”

“Daarop is ze mij beginnen te wurgen”, gaat Yves verder. “Jawel, de handen rond de keel. Maar ik was niet van plan om me te laten doen. Ik heb me losgewrikt, riep haar toe dat ze ermee moest stoppen. En dan heb ik haar met de vlakke hand een klap in het gezicht gegeven. Puur uit zelfverdediging, en dat is ook bevestigd door een getuige. En opnieuw: haar exen zeggen me dat zij exact hetzelfde hebben meegemaakt.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.