VTM

Dát is verschieten! Olga Leyers weet niet waar ze het heeft

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In het kader van Rode Neuzen Dag daagt tv-maker Tim Van Aelst jongeren, en bij uitbreiding iedereen, uit om acht weken lang te mediteren. Ook Olga Leyers neemt deze uitdaging maar al te graag aan.

“Ik kan wel echt stress hebben”, vertelt Olga Leyers in een filmpje op haar Instagram-pagina. “Vooral echt overthinken. En ik wil daar vanaf, maar ik weet nog niet hoe.” Daarom waagt ze zich aan ‘That’s meditation’, de podcast van Rode Neuzen Dag. “Acht weken lang ga ik dagelijks mediteren om te zien wat het met m’n hoofd en lichaam doet.”

Acht weken lang mediteren in het kader van Rode Neuzen Dag, het is een uitdaging die Olga Leyers graag aanneemt. Maar wanneer de cast van ‘Safety First’ erbij betrokken wordt, is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Olga Leyers verschiet zich een bult en weet even niet waar ze het heeft wanneer de cast van het populaire VTM-programma haar tijdens het mediteren verrassen. Ze brachten het nummer live voor de dochter van Jan Leyers én waagden zich ook meteen aan een dansje.