Karen Damen heeft het moeilijk gehad: “Lang geduurd voor ik dat onder controle had”
Karen Damen heeft het moeilijk gehad: “Lang geduurd voor ik dat onder controle had”
Foto: Medialaan

Karen Damen neemt een nieuwe start. Ze verhuist naar VTM. Daar krijgt ze naast een rol in ‘Familie’ ook een plaats in ‘Liefde Voor Muziek’, en mogelijk ook een zitje als coach in ‘The Voice Senior’.

De zangeres/actrice/presentatrice die de voorbije maanden in de luwte verbleef, mag straks dus weer voluit gaan schitteren. “Dit voelt enorm goed en plezant aan”, zegt Karen Damen. “Ik mag opnieuw gaan zingen en acteren. Precies wat ik heel mijn leven al wil doen en ook doe. Dus, hier zit een enorm tevreden en blije vrouw. Ik zit boordevol energie om er weer volledig in te vliegen.”

“Uiteraard ben ik gelukkig met deze nieuwe start”, verduidelijkt Karen. “Gelukkig heb ik nooit bagger over me gekregen. Ik heb niet echt het gevoel dat ik ben weggeweest. De fans ook niet. Ik heb wél geleerd dat ik mijn agenda onder controle moet houden en moet kunnen genieten van de dingen die op me afkomen.”

“Na het afscheid van K3 en Studio 100, waar alles voor ons werd geregeld, moest ik plots alles alleen doen. Het heeft een hele tijd geduurd voor ik dat onder controle had. En neen, deze nieuwe start voelt niet aan als een revanche. Helemaal niet. Ik heb het gevoel dat de puzzel past, dat alle stukjes op de juiste plaats zijn gevallen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.