VTM heeft groot nieuws: "Druk bezig om dit te gaan lanceren"
VTM heeft groot nieuws: "Druk bezig om dit te gaan lanceren"
Foto: Medialaan

VTM is momenteel druk bezig met de lancering van een eigen versie van Netflix, bomvol topprogramma’s. Dit gebeurt mogelijks samen met de VRT, want de nieuwe Vlaamse regering wil dat zij mee in die ‘Vlaamse Netflix’ stappen.

Veel wil men er bij VTM nog niet over kwijt. “We zijn druk bezig met de plannen om dit te gaan lanceren”, zegt VTM-woordvoerder Sara Vercauteren. “Bedoeling is om naast VTM GO ook een betalend platform te lanceren met vooral binnen- en buitenlandse fictiereeksen. Wélke series dat zullen zijn, zal later bekendgemaakt worden.”

Maar over die fictiereeksen wordt nu al volop gespeculeerd. Zo zou VTM de historische reeks ‘De Bende van Jan de Lichte’ met Matteo Simoni reserveren voor de lancering van het te verwachten streamingplatform. Maar ook andere series zouden eerst op de betalende Vlaamse Netflix komen voor ze op VTM worden uitgezonden. Het tweede seizoen van ‘De Luizenmoeder’ bijvoorbeeld, en de nieuwe crimireeks ‘De Ontvoering van Phil Frisco’ met Lucas Van den Eynde en Koen De Bouw.

vtm

Meer nieuws

Meer nieuws

.