Verschrikkelijk wat Evi Hanssen heeft meegemaakt: “Ik ben in shock”
Verschrikkelijk wat Evi Hanssen heeft meegemaakt: “Ik ben in shock”
Foto: Photonews

Bij ‘Gert Late Night’ kwam Evi Hanssen vertellen over haar nieuwe tv-programma. ‘Help, mijn borsten staan online’ gaat over de negatieve gevolgen van social media en het internet, en vooral de gevaren waar jongeren mee geconfronteerd worden en ouders zich ook niet altijd bewust van zijn.

In ‘Help, mijn borsten staan online’ heeft men het onder meer over ‘grooming’: volwassen mensen die zich op het internet voordoen als jongeren om zo in contact te komen met zogenaamde leeftijdsgenoten. Evi Hanssen toonde een fragment waarin ze zich op een website voordoet als een meisje van veertien om te kijken hoe snel ze in contact komt met oudere mannen. Dat levert onthutsende beelden op wanneer ze aan de praat raakt met een 67-jarige man.

“Ongevraagd zie ik een man masturberen, en dat wordt niet aangekondigd. Die man wist bovendien dat ik veertien jaar was. Ik ben gechoqueerd omdat ik naïef was en niet geloofde dat dat zo snel zou gebeuren. Je kent wel de verhalen van viezeriken op sites. Ik hoopte nog dat dat een uitzondering zou zijn, maar het was meteen beet”, vertelt ze tegen een eveneens gechoqueerde James Cooke.

Meer nieuws

Meer nieuws

.