‘Thuis’-makers stellen fans gerust: “Heel binnenkort staat dit weer te gebeuren”

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Christine en Stan maakten het de voorbije weken wel erg bont in ‘Thuis’ met hun leugens en fysiek geweld. Maar nu die verhaallijnen zijn afgerond, loopt er geen enkele slechterik meer rond in de Eén-soap. En dat gebeurt niet vaak.

Christine is met de noorderzon vertrokken en Stan werd opgenomen in de psychiatrie. De rust lijkt in ‘ Thuis’ te kunnen weerkeren, al is dat natuurlijk niet echt de bedoeling van een soap. Dat weet ook ‘ Thuis’-producer Hans Roggen. Die laatste beseft dat zijn serie momenteel een echte bad guy of girl mist.

“Geen nood”, klinkt het. “Heel binnenkort komt er weer eentje aan. Een personage zal flink wat verkeerde keuzes maken en zo voor extra peper en zout zorgen”, aldus Hans Roggen. Momenteel is er wat extra ruimte voor romantiek.

Er komen enkele nieuwe romances aan, waarvoor de voorbije maand al aanzetten werden gegeven. Zo is er de ontluikende liefde tussen Kaat en Jacques, die elkaar al kusten. Maar ook Tom lijkt nu te kiezen voor Karin, terwijl Paulien warmte zoekt bij Kobe. Ook Judith en haar boksleraar Jasper groeien naar elkaar toe. Bob en Tamara zoeken op hun beurt naar een nieuw evenwicht in hun relatie. “Er hangt dus veel liefde in de lucht”, weet Het Laatste Nieuws.

Tags thuis