Elke Clijsters en Jelle Van Damme hebben heel slecht nieuws te melden

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Elke Clijsters en Jelle Van Damme hebben slecht nieuws te melden. De twee zijn niet langer een koppel.

Acht maanden geleden hebben Elke Clijsters en Jelle Van Damme geprobeerd om hun relatie, die eerder al strandde, nieuw leven in te blazen. Maar dat is dus niet gelukt. De twee leerden elkaar tien jaar geleden kennen en trouwden niet veel later. Maar twee jaar later ging het koppel uit elkaar. Van Damme tekende een contract bij LA Galaxy in de States, terwijl Elke met hun kinderen in België bleef.

In 2017 keerde Jelle Van Damme terug naar ons land om bij Antwerp te gaan voetballen. De breuk leek definitief, Elke had zelfs een klacht ingediend tegen Jelle wegens stalking. “Ik wilde dat hij op afstand bleef. Zijn gedrag kon niet meer door de beugel. Uiteindelijk hebben we het onderling geregeld en heb ik de klacht ingetrokken”, vertelde Elke eerder dit jaar in ‘Nina’.

Op 5 mei van dit jaar kwam het bericht dat Elke en Jelle weer samen waren. Maar gisteren kwam dan het bericht dat Elke en Jelle er een punt achter hebben gezet. “Acht maanden geleden probeerden ze hun relatie nieuw leven in te blazen. Helaas is dit niet gelukt en gaan ze ieder hun eigen weg. Ze blijven uiteraard gezamenlijk voor hun kinderen Cruz en Cleo zorgen”, aldus de officiële mededeling.