Reis van Koen Crucke eindigt in mineur: “Gegijzeld door de NMBS”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Een dagje heen en terug naar Parijs is voor Koen Crucke in mineur geëindigd. “Ik word gegijzeld door de NMBS”, liet hij weten op Instagram.

Koen Crucke genoot tussen de drukke repetities voor 'La Cage Aux Folles' van een dagje heen en terug naar Parijs, samen met zijn echtgenoot Jan. Ze brachten onder andere een bezoek aan het graf van Edith Piaf. Maar wat het einde van een leuke uitstap had moeten worden, eindigde voor Koen en Jan in mineur door problemen op het spoor. 

“We staan hier in Aalst al een uur vast, en we krijgen geen informatie. Er is een trein defect tussen Schellebelle en Wetteren. Het is hier een echte chaos. Mensen beginnen te panikeren, wat een beetje normaal is. We hopen dat we hier zo snel mogelijk weg kunnen richting Gent, en dan naar Oostende”, uit Koen zijn frustraties op Instagram.

Even later zat Koen uiteindelijk op de trein richting Oostende, maar dit gebeurde ook niet zonder horten en stoten. “Door zich te haasten heeft mijn man een zware val gemaakt. Wat een einde van een mooie dag”, sakkert hij.