Elton John doet straffe onthulling over prinses Diana: “Ze zorgde ervoor dat Sylvester Stallone en Richard Gere bijna op de vuist gingen”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
In zijn nieuwe autobiografie ‘Me’ heeft de Britse muzikant Elton John een straffe onthulling gedaan. De Amerikaanse acteurs Richard Gere en Sylvester Stallone gingen tijdens een feestje bij hem thuis bijna op de vuist omwille van prinses Diana, die er ook aanwezig was.

De feiten speelden zich af op een diner dat Elton John en zijn echtgenoot David organiseerden, waarop naast Lady Di ook filmsterren Richard Gere en Sylvester Stallone aanwezig waren. Diana was al gescheiden van prins Charles en was naar verluidt “erg geïnteresseerd” in Richard Gere, die net gebroken had met topmodel Cindy Crawford. “Ze zaten samen voor het haardvuur, verwikkeld in een innig gesprek”, klinkt het in het boek.

Maar de opbloeiende vriendschap tussen Diana en Richard Gere was niet naar de zin van Sylvester Stallone. Volgens Elton was Stallone naar het etentje gekomen met de bedoeling Diana aan de haak te slaan. Toen iedereen aan tafel ging, nam hij Richard dan ook even apart voor een hartig woordje. “David kwam Sylvester Stallone en Richard Gere op de gang tegen, recht tegenover elkaar, klaar om hun meningsverschil over Diana te beslechten met een gevecht.”

David slaagde erin de gemoederen te bedaren. Maar Sylvester liet nog duidelijk blijken dat hij niet gelukkig was met de hele situatie. “Ik was nooit gekomen als ik had geweten dat prins f*cking charming hier ook zou zijn”, zou hij gezegd hebben bij het buitengaan.