Zware uithaal naar Kirsten Janssens: “Die vrouw is mentaal niet in orde”
Zware uithaal naar Kirsten Janssens: “Die vrouw is mentaal niet in orde”
Foto: Photonews

Ooit vormden ze een gelukkig showbizzkoppel dankzij hun deelname aan ‘The Sky is the Limit’ op VIER, maar tegenwoordig hebben Jan Kriekels en Kirstens Janssens het gehad met elkaar. Jan Kriekels geeft nu een openhartig interview met Dag Allemaal. “Die vrouw is mentaal niet in orde,” klinkt het duidelijk.

Kirsten Janssens bracht onlangs haar eerste roman uit. Het is getiteld ‘Living with the devil’ en gaat over een oversekste drugsgebruiker die zijn partner mishandelt. “Ik herken mezelf totaal niet in dat verhaal,” aldus Jan Kriekels over het boek. Zijn nieuwe vriendin Barbara heeft eens goed met het boek gelachen en noemt het “te belachelijk voor woorden”.

“Allemaal fantasie,” noemt Jan Kriekels het boek van zijn ex. “Dat heeft Kirsten altijd veel gehad.” Kirsten geeft zelf ondertussen toe dat het verhaal fictief is. “Ik steek er geen energie meer in,” aldus Jan Kriekels. Jans nieuwe vriendin Barbara vindt dat de zakenman veel te goed is en dat anderen daar misbruik van maken. “Die vrouw is mentaal niet in orde. Daar kan je niet tegen vechten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.