Verontrustende vaststelling bij zieke Johny Voners: "Dat is het gevolg van zijn chemo"

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het gaat niet goed met acteur Johny Voners (74). Hij stopt voorlopig met acteren. Johny moet immers chemo ondergaan.

Veel is er niet geweten over de gezondheidstoestand van Johny Voners. Zo weten we bijvoorbeeld niet over welke kanker het gaat. "Die details houdt Johny liever voor zichzelf", reageert Koen Crucke in Het Nieuwsblad.

Koen Crucke speelde samen met Johy Voners in de voorstelling La cage aux folles. "We hoorden het nieuws pas eind vorige week", gaat Koen verder. "We hadden gemerkt dat Johny er de jongste tijd soms wat afwezig bij liep en we hoorden hem ook weleens zeggen dat hij moe was of zich niet zo lekker voelde. Maar wij hadden geen idee dat Johny te ­maken had met iets ernstigs zoals kanker.”

Chemo
Ook Koen Crucke kent de details niet. “Dat houdt Johny liever voor zich, wat zijn goed recht is. Johny is privé sowieso een vrij in zichzelf gekeerd man. Wij weten dus ook niet wanneer hij de diagnose kreeg, mogelijk is hij zo lang mogelijk blijven doorwerken om de voorstelling niet in gevaar te brengen."

"De chemo blijkt hem nu zozeer te verzwakken dat hij niet verder kan. Hij heeft me trouwens een mail gestuurd waarin hij uitlegt dat hij de voorbereiding niet wil afremmen en zeker niet het risico wil ­lopen te moeten afhaken ­tijdens de voorstellingen.”