Wordt Elke Pattyn de opvolgster van Martine Tanghe? Dit heeft de VRT daarover te zeggen
Wordt Elke Pattyn de opvolgster van Martine Tanghe? Dit heeft de VRT daarover te zeggen
Foto: Medialaan

Elke Pattyn die na vijftien jaar dienst waarvan vijf als nieuwsanker verdwijnt bij VTM, het valt niet goed bij de kijker. Velen hopen nu dat Elke een nieuwe kans krijgt bij de VRT. "Ze is de gedroomde opvolgster van Martine Tanghe", klinkt het.

Het vertrek van Elke Pattyn wordt door veel kijkers allerminst op applaus onthaald. Een schare trouwe fans laten online hun ongenoegen blijken. “Heel spijtig, zo’n sympathieke en mooie jongedame”, klinkt het. Of: “De mooiste vrouw op VTM gaat weg, we gaan ze missen!”. En ook nog: “Jammer, want ze was echt één van de betere nieuwsankers.”

Veel fans hopen dat ze Elke snel opnieuw op het scherm te zien krijgen. En liefst nog op de VRT, om de volgend jaar pensioengerechtigde Martine Tanghe op te volgen. “Martine Tanghe met pensioen en Elke Pattyn in de plaats. Waar wacht de VRT op?” verwoordt iemand de mening van vele anderen.

Maar gevraagd naar een reactie op de suggestie van de kijkers, als zou Elke Pattyn de ideale opvolgster zijn van Martine Tanghe, is VRT-woordvoerder Hans Van Goethem duidelijk: “Fijn dat zoveel mensen haar geknipt vinden voor de VRT. Elke is inderdaad een goede journaliste, maar voorlopig is ons team van ankers voltallig. Maar we wensen haar wel alle succes.’”

Meer nieuws

Meer nieuws

.