VTM

An Lemmens is het kotsbeu: “Zo’n afgezaagd riedeltje!”

bron: Eigen berichtgeving
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
An Lemmens is het kotsbeu. Er moest haar even iets van het hart, zo blijkt uit haar post op de sociale media. Ze gaat graag een gesprek aan met mensen, maar voortdurend uitgescholden worden, daar heeft ze het mee gehad.

“Soms voel ik de aandrang om iemand die me agressief of aanvallend benadert, toch heel beleefd en vriendelijk terug te mailen. Omdat meningen kunnen verschillen, of omdat ik iets wil kaderen wat verkeerd begrepen werd. Wanneer de oogkleppen worden opgezet en ik nog harder word uitgescholden, ja, dan stuur ik vriendelijk terug dat we het gesprek misschien beter beëindigen, want dat dit voor geen van beiden een constructieve discussie is”, schrijft An Lemmens.

“Ik zou het me niet mogen aantrekken, maar ‘BV’s kunnen zich alles permitteren’ en ‘je hebt geld, doe dan iets voor de dieren’ wordt zo’n afgezaagd riedeltje. Dan wil ik graag terugsturen dat iedereen eens in eigen boezem moet durven kijken. Maar ja, ik ben BV, dus permitteer ik me alles, dus ook om het gesprek dan vriendelijk en beleefd te beëindigen”, klinkt het kordaat.

 

Tags an lemmens