‘Familie’-fans zijn geschokt: “Dat kan toch niet, dat is verschrikkelijk!”
‘Familie’-fans zijn geschokt: “Dat kan toch niet, dat is verschrikkelijk!”
Foto: Medialaan

Na weken stilzwijgen hebben Rudi en Niko in ‘Familie’ hun vreselijke geheim opgebiecht. Zij hebben in een dronkemansbui dat nieuwe verkeersbord van die eenrichtingsstraat gepikt. Het was een grap met fatale gevolgen. Jan botste daardoor frontaal op de wagen van Cédric. Baby Kasper overleefde de klap niet.

Na de bekentenissen van Niko en Rudi is de boel volledig geëscaleerd. Jan wil ‘die lafaards’ nooit meer zien. Rudi krijgt af te rekenen met zijn diep geschokte, boze man Zjef. Ook hij wil Rudi niet meer zien en is het dan ook afgetrapt.

Ook bij Mieke en Niko zit er een héél dikke haar in de boter. In Miekes ogen is Niko nu een leugenachtige lafbek. Ze kan niet bij zo iemand blijven wonen en is ingetrokken bij Jan. Wanneer die z’n dochter vraagt of ze overweegt om definitief met Niko te breken, antwoordt Mieke: ‘Ik weet het niet...’

Superkoppels

Rudi en Zjef, Mieke en Niko. Ze waren de twee superkoppels in ‘Familie’. Maar die twee relaties zijn misschien voorgoed om zeep. ‘Familie’-kijkers zijn geschokt. Op fansites verschijnen reacties als “Het is niet waar, hé!” En: “Wát? Gaan ze uit elkaar? Dat is verschrikkelijk!”

Ze hebben samen zoveel meegemaakt, hun liefde was zo groot. Net als bij Rudi en Zjef. Maar als je het karakter van Zjef een beetje kent, is er veel kans dat hij Rudi met de beste wil van de wereld niet kan vergeven. Waar het voor ‘Familie’-fans nu vooral om draait: overleven de twee superkoppels uiteindelijk alle miserie?

Meer nieuws

Meer nieuws

.