Zanger Michael Lanzo heeft heel diep gezeten: “Heel wat donkere gedachten in mijn hoofd”
Zanger Michael Lanzo heeft heel diep gezeten: “Heel wat donkere gedachten in mijn hoofd”
Foto: Photonews

In 2013 won hij het VTM-programma ‘Belgium’s Got Talent’ en het jaar erop bracht hij zijn debuutalbum al uit. Toch heeft Michael Lanzo ook brute pech gehad en daardoor zou hij heel diep hebben gezeten.

Michael Lanzo is terug van weggeweest. De zanger won in 2013 nog ‘Belgium’s Got Talent’ en bracht een jaar erop zijn debuutalbum uit. Het leek de levensgenieter voor de wind te gaan. Tot het plots heel stil werd rond hem als artiest. “Er werden mij op muzikaal vlak allerlei dingen beloofd waar nooit iets van in huis gekomen is “, vertelt Michael nu aan Story.

Ook zijn zakenpartner waarmee Michael een muziekcafé uitbaatte, liet hem een halfjaar geleden in de steek. De zanger heeft hierdoor naar eigen zeggen “serieus van in de put gezeten”. Michael geeft zelfs toe dat als hij zijn man John niet zou gehad hebben op dat moment, hij er nu niet meer geweest zou zijn. “Er spookten heel wat donkere gedachten door mijn hoofd”, aldus de voormalige ‘BGT’-winnaar.

Gelukkig kon Michael Lanzo ook op zijn fantastische familie rekenen. Hij heeft nu zijn tweede cd uit en heeft er opnieuw veel zin in: “Ik zie dit album als een nieuwe start”, klinkt het bij de zanger.

Meer nieuws

Meer nieuws

.