Jan Smit maakt fantastisch nieuws bekend: “Dit mag je niet missen”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Goed nieuws voor de fans van Jan Smit: hij komt terug naar het Sportpaleis! Met ‘Jan & Alleman’ trekt de Nederlander naar ons land om er zijn zogenaamd meezingconcert te brengen.

In ‘Gert Late Night’ maakte Jan Smit bekend dat hij volgend jaar opnieuw in ons land komt optreden. En zijn fans zullen blij zijn, want hij zal zijn zogenaamd meezingconcert in het Sportpaleis brengen. “Op zaterdag 10 oktober 2020 kom ik met mijn band terug naar de grootste Antwerpse concerttempel”, klonk het in het VIER-programma.

Jan Smit kreeg al één keer de kans om in het Sportpaleis op te treden en dit smaakte naar eigen zeggen “naar meer”. De Showbizzsite laat weten dat ook ditmaal Jans stunt-actie herhaald zal worden: Wie concertkaartjes koopt, reserveert automatisch het nieuwe album en die cd krijg je na afloop van het concert gratis mee naar huis.

De Nederlandse zanger heeft nog een laatste boodschap voor Vlaanderen: “Mensen die houden van een muziekfeest mogen deze afspraak niet missen. Bestel best tijdig je tickets”, aldus Jan Smit.

Tags jan smit