Josje is klaar en duidelijk: "K3'tje zijn, ik mis het niet”

bron: HLN/MNM
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Op 8 mei 2016 gaven Josje, Kristel en Karen de fakkel door aan de nieuwe K3’tjes Klaasje, Marthe en Hanne. Meer dan twee jaar later heeft Josje Huisman daar allerminst spijt van. “Ik mis het niet”, vertelt ze in een interview met MNM.

In ‘Backseat Boys’ reed Josje Huisman deze ochtend mee met Kawtar van de ochtendshow van MNM. Ze vertelde hem hoe ze terugkijkt op haar periode als K3’tje. “Ik kijk er wel met een goed gevoel op terug, en ik ben blij dat ik al die dingen heb kunnen doen. En ook blij dat ik daardoor nu andere dingen kan gaan doen. Maar het K3 zijn, en het hele gegeven errond, dat mis ik niet. Ik denk dat ik mijn portie gewoon heb gehad.”

Josje is ondertussen mama van een zoontje, Kamari. “Een baby vind ik eigenlijk niet zo moeilijk. Ik denk dat het moeilijkste nog moet komen. Maar ik weet dat ik geen panische moeder ben, omdat ik weet dat je het kind daar niet mee helpt. Ik hoorde onlangs de term ‘liefdevol verwaarlozen’, waarbij je je kroost laat aanklooien en pas ingrijpt als het echt gevaarlijk dreigt te worden. Ik denk dat ik zo’n moeder zal zijn. Als hij eens zijn hoofd stoot of omvalt, dat is gewoon het leven.”