Steve Tielens neemt een radicale beslissing voor zijn gezondheid: Dit gaat hij met zijn gezin doen

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Steve Tielens (47) heeft een radicale beslissing genomen. De zelfverklaarde ‘koning van de polonaise’ is op zoek naar een nieuwe woonst.

Zanger Steve Tielens is vanavond te zien in een nieuwe aflevering van ‘Huizenjagers’ op VIER. Steve en zijn vrouw Veerle (42) willen verhuizen naar de Antwerpse rand. “Nu wonen we in Boom, vlakbij de A12. Een drukke buurt met veel verkeer, en de luchtkwaliteit is er behoorlijk slecht. We willen in een gezondere, groenere omgeving gaan wonen.”

Steve vertelde eerder al dat hij hard geschrokken was van de slechte luchtkwaliteit, en die speelt de zanger parten. “Ik ben zelf astmapatiënt. Met het ouder worden zal dat nog verslechteren. Misschien moet ik dan een mondmasker dragen als ik over straat loop”, zei hij daarover in Story.

Waar moet de ideale nieuwe woonst van Tielens zoal aan voldoen? “We hebben minstens drie slaapkamers nodig. En een ruimte waar ik een bureau kan installeren. Nu krijg ik te vaak onder mijn voeten van de kinderen als ik tijdens ' Familie' in de living sta te bellen”, lacht hij. De belangrijkste eis van Tielens: de living moet groot genoeg zijn om er een polonaise te kunnen dansen!