Er zijn opmerkelijke foto’s opgedoken van prins Harry en Meghan: Dit hebben ze voor het eerst gedaan met Archie

bron: Het Nieuwsblad/TMZ
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Er zijn opmerkelijke foto’s opgedoken van prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle. Ze zijn met Archie naar de pub gegaan.

Baby Archie, het zoontje van Meghan Markle en prins Harry heeft er zijn eerste cafébezoekje op zitten. Entertainmentsite TMZ heeft beelden in het bezit van de hertog en de hertogin die met hun zoon een pub bezochten: The Rose & Crown in Windsor. Het café is gelegen op een steenworp van hun woonst Frogmore Cottage.

Op de beelden is prins Harry te zien die met een maxi-cosi binnenwandelt, terwijl Markle bij hem loopt met wat babyspulletjes in haar armen. De hertogin zou tijdens het bezoek de luier van het kleintje, dat volgens ooggetuigen heel rustig was, verschoond hebben.

Harry en Meghan aten een ’roast dinner’ en Harry deed zich tegoed aan een paar pints. Meghan hield het bij water. De royals werden behandeld als reguliere gasten. Volgens een getuige herkenden de meeste andere bezoekers hen niet eens. Helemaal alleen waren Harry en Meghan echter niet: ze hadden hun privébeveiliging en twee politieagenten bij zich.