Jacques Vermeire openhartig over zijn ex Eva Pauwels: “Geen enkele vrouw zou mij vandaag nog zo zot kunnen krijgen”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Jacques Vermeire was ooit nog getrouwd met Eva Pauwels. Hij kreeg met haar twee kinderen, Julie en Maxime. Over Eva zijn in het verleden meerdere niet al te fraaie berichten verschenen in de media.

Jacques Vermeire blikt in een openhartig interview in Primo terug op zijn relatie met Eva Pauwels. Het gaat volgens hem relatief goed met haar. “De kinderen waren nog klein toen het foutliep. Hebben ze daar onder geleden? Ik weet het niet. Eva en ik hebben elkaar nooit de oorlog verklaard. Noch hebben we elkaar in de pers afgemaakt. Julie en Maxime hebben nog altijd contact met haar”, zegt Jacques.

“Ik heb mezelf nooit voor de kop geslagen dat ik met Eva in zee ben gegaan. Zo loopt het leven. En het leven kun je niet voorspellen. Ge komt de schoonste madam van Vlaanderen tegen, ge zweeft en ge zijt vertrokken voor een reis naar het onbekende. Geen enkele vrouw zou mij vandaag nog zo zot kunnen krijgen. Dat geef ik u op een blaadje.”

“Dankzij Eva heb ik twee toffe kinderen. Kinderen die ik anders wellicht nooit zou hebben gehad. Ik probeer alles in het positieve te zien. Ik heb van niets spijt in mijn leven. Mijn leven verliep niet rimpelloos. Maar misschien lag dat voor een stuk ook aan mij.”