VTM

Andy Peelman reageert geschokt na zijn ophefmakende uitspraak: “Het is zot hoe hard mensen kunnen zijn”

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Andy Peelman heeft eerder deze week een bijzonder openhartige uitspraak gedaan. Op Qmusic vertelde hij dat hij zijn dochtertje, die geboren werd in juli, nog niet echt graag ziet.

"Ik zie mijn dochtertje nog niet echt graag. Dat graag zien moet letterlijk en figuurlijk nog groeien." Deze uitspraak van Andy Peelman op Qmusic bleef niet zonder gevolgen voor hem. De acteur uit 'De Buurpolitie' is enorm geschrokken van de negatieve reacties die er op de sociale media verschenen. Toch blijft Andy achter zijn uitspraak staan, dat vertelde hij in een gesprek met Showbizz-Site. “Ik heb nog altijd geen spijt van mijn uitspraak, ik zou die zo opnieuw doen", zegt Andy. "Het is alleen jammer dat er zoveel bagger binnenkomt. Geloof me, ik krijg heel wat shit over mij heen nu. Het is de zoveelste keer dat ik merk dat als je eerlijk bent, dat het niet altijd in je voordeel speelt."

“Mijn dochter is een prinsesje, het is een fantastisch kind. Maar dat graag zien, moet letterlijk groeien. De mensen zeggen dan ‘Wat een onmens’. Ik vind het heel jammer dat mensen daar zo kortzichtig op reageren. Dat zegt misschien meer over die mensen dan over mij. Het is zot hoe hard mensen kunnen zijn.”