De Nederlandse koning Willem-Alexander ziet er plots opvallend anders uit: Dit is er aan de hand
De Nederlandse koning Willem-Alexander ziet er plots opvallend anders uit: Dit is er aan de hand
Foto: Photonews

Op Prinsjesdag verscheen de Nederlandse koning Willem-Alexander met een volle baard. De koning verscheen de afgelopen weken al verschillende keren met zijn nieuwe look in het openbaar. Het lijkt er dus op dat het een blijvertje wordt.

De afgelopen jaren liet de Nederlandse koning Willem-Alexander wel vaker zijn scheerapparaat thuis tijdens zijn zomervakantie. Nooit ging hij echter aan het werk mét baard. Eind augustus verscheen hij plots met gezichtsbeharing tijdens de herdenking van de bevrijding in Terneuzen, iets wat in Nederland tot heel wat positieve reactie leidde op sociale media.

En vandaag, op Prinsjesdag, toont Willem-Alexander zich dus opnieuw in het openbaar mét baard. Het viel uiteraard ook Josine Droogendijk op, auteur van het boek Modekoningin Máxima. Zij verwacht alvast dat de baard een blijvertje is. “Hij heeft de vrijheid genomen om zijn baard te laten staan en dat is uiteraard zijn goed recht”, legt ze uit. “Daar zijn geen regels of wetten voor.” Ze vertelt er nog bij dat ze het hem goed vindt staan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.