Alles om de Britse monarchie te redden: “De Queen is iets drastisch van plan met de omstreden prins Andrew, hij wordt voorgoed naar hier verbannen”

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Volgens Amerikaanse media koestert de Queen drastische plannen om de Britse monarchie te redden. Ze zou haar zoon prins Andrew (59) officieel willen verbannen naar Bermuda, door hem te benoemen tot gouverneur van het overzees gebied in de Atlantische Oceaan. Koningin Elizabeth zou willen dat haar zoon zo ver als mogelijk uit de buurt van de media blijft.

Volgens een regeringsbron zouden prins William en zijn vrouw Kate Middleton de koningin hebben overtuigd om Andrew aan te pakken, nadat zijn vriendschap met de van kindermisbruik verdachte miljardair breed werd uitgesmeerd in de media. Naar verluidt zou prins Andrew door alle berichten in het vizier zijn gekomen van de FBI, Scotland Yard en de geheime diensten in Frankrijk.

“William is ervan overtuigd dat de monarchie zal vallen, als Andrew publiekelijk wordt blootgesteld als pedofiel”, klinkt het. “En het idee beangstigt ook Kate. Ze wil Andrew niet meer in de buurt van haar kinderen, of één van de andere kinderen binnen de koninklijke familie.” Ook prins Charles was het er meteen mee eens dat zijn broer moest vertrekken. “Ze benaderden Hare Majesteit samen, die met tegenzin instemde om Andrew te verbannen om het welzijn van familie te beschermen.”

“Door Andrew naar Bermuda te sturen hoopt de koninklijke familie dat ze nieuwe, vunzige details van zijn banden met Epstein kunnen vermijden of op zijn minst minimaliseren”, aldus de regeringsbron. “Maar ik vermoed dat prins Andrew de gerechtigheid niet zal kunnen ontlopen.”