Andy Peelman doet een pijnlijke vaststelling over zijn dochter: “Ik ben een onmens”
Andy Peelman doet een pijnlijke vaststelling over zijn dochter: “Ik ben een onmens”
Foto: Photonews

In de podcast van Qmusic-dj Sam De Bruyn deed Andy Peelman wel een heel opvallende onthulling. De ‘Buurtpolitie’-acteur zou zijn dochter nog niet oprecht graag zien.

Andy Peelman en zijn vrouw Tine verwelkomden op 25 juli hun eerste kindje. De ‘Buurtpolitie’-acteur liet al weten dat hij een trotse papa is van dochtertje Feline, maar in de podcast van Qmusic-dj Sam De Bruyn deed hij echter een heel opvallende onthulling. “Ik kan niet zeggen dat ik mijn dochter al graag zie”, geeft Andy er toe.

Andy weet dat hij dergelijke dingen heel voorzichtig moet brengen, maar dan nog veroorzaakte zijn uitspraak al heel wat ophef online. “Als ik het zeg ben ik een onmens, maar dat kind, als dat geboren word”, legt Andy uit, “dat is klein. Als dat uit de moeder komt, zie je dat niet graag in het begin”, gaat hij verder. “Ik weet dat het een taboe is, maar je kan toch niet zeggen dat je daar meteen verliefd op bent en dat graag ziet als dat geboren wordt?” Volgens de acteur moet zoiets letterlijk en figuurlijk groeien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.