Tom Waes doet grootse plannen uit de doeken: “Voor een tv-programma”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tom Waes (50) heeft het tweede seizoen van 'De blacklist' op Ketnet voorgesteld. Daarin laat hij de wensen van kinderen in vervulling gaan.

Vanaf vandaag gaat Tom Waes voor het tweede seizoen van ‘De blacklist’ op Ketnet de dromen van zes kinderen vervullen. En kinderen dromen groots. Tom Waes is dus soms ver moeten gaan. Met Oona (12) is hij het Kanaal overgezeild naar Engeland, en met Garance (11) heeft hij de kathedraal van Antwerpen beklommen. “Toen we die kathedraal beklommen, dacht ik wel een paar keer: wat zijn we hier aan het doen? Dat laatste stuk was echt afschuwelijk. Met nog 25 meter te gaan, moet je jezelf over een railing gooien. Dan hang je daar op 100 meter van de grond aan een touw. En Garance, die had nul schrik, hé.”

Tom Waes heeft zelf ook nog dromen. “Ik wil heel graag de wereld rondzeilen. Dat mag een paar jaar duren. Productiehuizen denken dan: Ja, zeg hé. (rolt eens met zijn ogen) Maar we zijn aan het zoeken. Misschien kan ik er wel iets mee doen in een tv-programma.”