Bab Buelens doet erg verrassende onthulling over haar relatie met Vincent Banic

bron: nieuws365.be
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
Bab Buelens is bekend van haar personage Emma in 'Familie'. Daarin speelde ze lang een koppel met Vincent Banic, die de rol van Guido vertolkt. Emma besloot echter om een nieuw pad te bewandelen met een nieuwe partner, en zo verdween haar personage ook uit 'Familie'.

Vele mensen vonden het jammer dat Bab en Vincent geen echt koppel vormden. Ze werden vaak samen gespot, maar beweerden enkel en alleen maar 'goede vrienden' te zijn. Maar onlangs kwamen Bab en Vincent openlijk uit voor hun relatie. Maar, dat is nog niet alles.

Bab Buelens maakte in het programma van Nathalie Meskens 'Beste Kijkers' namelijk bekend dat zij en Vincent al lange tijd een koppel vormen. Hun liefde is niet zo pril als de meeste dachten. "Al een jaar of drie?", klinkt het bij Bab wanneer ze bekent hoelang ze al samen zijn.

De reden dat ze het geheim hielden is volgens Bab simpel. "Daar heeft toch niemand zaken mee?". Ook op de vraag of er trouwplannen zijn, antwoordt ze dat als dat zo zou zijn, ze het nog niet zou vertellen, want dat is iets privé.