Opvallende vaststelling over de koninklijke familie: “Dit hebben ze de voorbije weken met Delphine Boël gedaan, en dat zonder schroom”
Opvallende vaststelling over de koninklijke familie: “Dit hebben ze de voorbije weken met Delphine Boël gedaan, en dat zonder schroom”
Foto: Photonews

Delphine Boël wacht momenteel het verdict in het vaderschapsproces tegen koning Albert II af. Ondertussen zoeken andere leden van de koninklijke familie toenadering. De voorbije weken lieten zowel prins Laurent als prinses Esmeralda zich met Delphine in het openbaar zien.

Nu koning Albert II gedwongen werd een DNA-staal af te staan in de aanslepende juridische strijd met zijn buitenechtelijke dochter Delphine Boël, duiken andere leden van de koninklijke familie zonder schroom op in haar gezelschap. Onlangs werd Delphine omringd door de hoogste adel én prins Laurent op een begrafenis, en Alberts halfzus prinses Esmeralda poseerde op een liefdadigheidsgala in Brussel zelfs ostentatief glunderend met Delphine. Laken lijkt zich op te maken voor een toenadering, en betuigt zelfs stille sympathie met de lange lijdensweg van het verloren kind.

Alberts halfzus Esmeralda liet eerder al doorschemeren een mening te hebben over de zaak, maar “wat ik daarover denk is privé”. Eind juni liet de prinses er dan geen enkele twijfel meer over bestaan: op de rode loper van het Museum Kunst & Geschiedenis in het Jubelpark begroette de jongste dochter van koning Leopold III Delphine bijzonder hartelijk op een gala voor Care Belgium. Esmeralda is erevoorzitster van de Belgische tak, en ging gewillig met Delphine en haar man Jim O’Hare op de foto. Eerder op de maand hadden de kunstenares en haar tante elkaar al getroffen op een gala op het Egmontpaleis.

Meer nieuws

Meer nieuws

.