Willy Sommers neemt belangrijke beslissing:" Heb er lang over getwijfeld"
PMN
Willy Sommers neemt belangrijke beslissing:" Heb er lang over getwijfeld"
Foto: Photonews

Willy Sommers is bijzonder populair geworden sinds zijn optreden van vorig jaar op Pukkelpop. De zanger staat tegenwoordig zowat overal in het land op het podium.

Er veranderde wel wat sinds Pukkelpop voor Willy Sommers. "Ik wordt nu veel meer geboekt met orkest. Ik heb ook in Waregem, tijdens een soort van kleinere versie van Tomorrowland, opgetreden, en enkele weken geleden nog op de Gentse Feesten. Telkens met een orkest, en met een jong publiek dat luidkeels mijn nummers meezingt", vertelt Willy in Primo.

"Ik heb aanvankelijk ook getwijfeld of ik die optredens zou aanvaarden. Maar nu ben ik blij dat ik het gedaan heb. Er is bij de jongeren een soort van mentaliteitswijziging ontstaan, vraag me niet hoe dat gekomen is. Maar nu is het plots oké bij jongeren om schlagers mee te zingen."

"Ik denk dat ze die muziek altijd wel graag gehoord hebben, maar er niet voor durfden uitkomen. Omdat ze vreesden uitgelachten te worden. Nu is dat niet meer. Als je ziet hoeveel jongeren jaarlijks naar het Schlagerfestival afzakken, dan merk je wel dat er wat veranderd is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.