Het maakt het er niet makkelijker op voor Marianne Devriese: “Met de zorg van Pippa is dat niet evident”
PMN
Het maakt het er niet makkelijker op voor Marianne Devriese: “Met de zorg van Pippa is dat niet evident”
Foto: VTM

Marianne Devriese en haar man Steve Geerts hebben onregelmatige uren. Dat zorgt soms voor problemen met hun dochters.

Marianne Devriese en Steve Geerts hebben met Lina (9), Ava (6) en Pippa (4) drie dochters. Steve en ik hebben een onregelmatig leven. Het gepuzzel wie de kinderen kan brengen en halen, is een dagtaak op zich”, zegt Marianne in TV-Story. 

“Zeker nu Steve en ik samen op de planken staan in de toneelvoorstelling De Steen Der Wijzen en we veel ‘s avonds en in het weekend werken. In onze job zijn er ook vaak lastminutewijzigingen. Dat vraagt van iedereen veel flexibiliteit, ook van onze kinderen.” 

"Niet evident met Pippa"
“Met de zorg voor Pippa erbij (zij lijdt aan de zeldzame genetische ziekte GRIN2B, red.) is dat helemaal niet evident. Ze gaat naar een andere school en opvang, die verder weg van huis liggen. De oudste twee, Lina en Ava, turnen dan weer op wedstrijdniveau. Zonder de hulp van mijn ouders en onze vaste oppas Pascale zou het bijna onmogelijk zijn om onze jobs uit te oefenen”.

“Pascale woont niet bij ons in, maar haalt de kinderen op van school en zorgt voor hen tot Steve of ik thuis zijn. Ik vind het belangrijk dat ze in hun eigen omgeving kunnen zijn. Zelf heb ik altijd in de naschoolse opvang gezeten en dat vond ik nooit fijn.” 

“Pascale kunnen we echt vertrouwen, we kennen haar van de crèche waar Pippa zat. Haar kinderen zijn al het huis uit, dus ze heeft er tijd voor én zin in. Tijdens kalmere periodes op het werk zorg ik wel zelf met plezier voor onze kinderen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.