Sasha Rosen, vrouw van Davy Gilles, vindt het maar niets: “Ze houden met ons en de kinderen geen rekening”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Sasha Rosen is de vrouw van Davy Gilles. Met Beau (8) en Noa (5) heeft het koppel twee kinderen.

Davy Gilles staat vaak met ‘De Romeo’s’ op het podium, maar treedt ook regelmatig met zijn vrouw op. “Voor Davy (Gilles, haar man, red.) is het niet altijd mogelijk om aan de schoolpoort te staan, maar ik probeer het zoveel mogelijk zelf te doen”, doet Sasha Roosen haar verhaal in TV-Story. 

“Wanneer ik toch moet optreden, vangt mijn schoonmoeder of onze vaste oppas de kinderen op of gaan ze naar de naschoolse opvang. Zonder Jeannine, mijn schoonmoeder, zou er geen sprake zijn van zangduo Sasha & Davy. Weet je, onze maatschappij is gericht op mensen die van negen tot vijf werken, de rest moet zich aanpassen. Vele ouders die bijvoorbeeld in een ploegensysteem zitten, kunnen met hun kinderen nergens terecht.” 

"Kan ze toch moeilijk 's nachts gaan ophalen?"
“De opvang voor kinderen langer of zelfs ’s nachts openhouden zou voor ons persoonlijk echter ook geen oplossing zijn. Ik kan toch moeilijk mijn kinderen in het midden van de nacht ophalen? Ze naar een internaat sturen zou ik nooit doen.” 

“Voor anderen is dat misschien de ideale oplossing maar ik kan me niet inbeelden dat ik onze kinderen alleen maar in het weekend zou zien. Een nanny in huis nemen is ook niets voor mij. Nee, ik schakel het liefst een babysit in."