‘Familie’-acteur Jef De Smedt is door de hel gegaan: “Diep in persoonlijk verdriet moeten graven”
‘Familie’-acteur Jef De Smedt is door de hel gegaan: “Diep in persoonlijk verdriet moeten graven”
Foto: Medialaan

Wie maandagavond de plotwending in ‘Familie’ zag, weet hoe hartverscheurend het eraan toeging. In de dramatische aflevering sterft baby Kasper aan de gevolgen van de harde klap door een verkeersongeval.

In de voorlaatste aflevering van ‘Familie’ kwam het tot een zware aanrijding tussen Jan en Cédric, de zoon van Veronique. Maandag bleek dan dat Cédrics baby Kasper, die achter in de wagen zat, de harde klap niet heeft overleefd. Met deze plotwending wordt de hele familie Van den Bossche betrokken, en dat doet acteur Jef De Smedt veel plezier.

“Ik ben de schrijvers zeer dankbaar”, aldus Jef, die het personage Jan al jaren tot zich neemt. “De reeks begon 28 jaar geleden met verhaallijnen die de héle familie aanbelangen en dat leek de laatste jaren wat uit het oog verloren te zijn gegaan.”

Hoe blij Jef De Smedt ook is met deze mogelijkheid tot nieuwe verhaallijnen, hij heeft er wel echt voor moeten werken op de set. Zijn personage gaat namelijk door een echte hel na het vreselijke ongeval. “Om die donkere emoties geloofwaardig te spelen, heb ik diep in persoonlijk verdriet moeten graven”, aldus de acteur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.