VTM

Hij zal gemist worden: Andy Peelman heeft slechts nieuws voor fans van ‘De Buurtpolitie’

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Andy Peelman heeft slechts nieuws voor ‘De Buurtpolitie’-fans. Hij zal niet aanwezig zijn op de première van de derde ‘De Buurtpolitie’-film, dat meldt Showbizzsite.

Op 19 oktober gaat de derde film van de populaire VTM-serie ‘De Buurtpolitie’ in première. In ‘De Buurtpolitie: het circus’ duiken alle gekende personages op, maar tijdens de première zal één hoofdpersonage niet aanwezig zijn: Andy Peelman komt immers niet, hij vertoeft op dat moment in het buitenland.

Andy Peelman, Koen Baetens in de serie, is veruit het populairste personage van ‘De Buurtpolitie’. Maar in oktober kan Andy niet aanwezig zijn op de première van de nieuwste Buurtpolitie-film. Hij doet dan namelijk mee aan een loodzware mountainbike race in Marokko. De acteur is het uithangbord van RocDuMaroc, een extreme uithoudingsrace op mountainbikes door Marokko. Andy vertrekt op zaterdag 12 oktober en de laatste etappe wordt pas gereden op 19 oktober, oftewel de dag van de première.

Andy Peelman zal zeker gemist worden door de vele ‘Buurtpolitie’-fans die van deze derde film ongetwijfeld weer een kassucces zullen maken. Naar de eerste film kwamen maar liefst 158.000 mensen kijken en de tweede lokte 162.000 bezoekers naar de bioscoop.