“Dood van Paul Severs is een grote schok voor mij, elke maand opnieuw krijg ik het moeilijk”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Nina Butera wacht mogelijk een grote carrière als zangeres. Ze is ook in zee gegaan met Christophe Severs, de vader van Paul.

Paul Severs stierf eerder dit jaar. Zijn dood laat nog altijd grote wonden na. Dat is bij de nog maar 15-jarige Nina Butera niet anders. “Zonder Paul zou ik zover niet staan. ’t Is zó spijtig dat ik nu niet meer naast hém kan staan... Zijn dood was een schok”, legt Nina uit in TV- Familie.
 
“Vreselijk gewoon. Toen ik hoorde dat hij met z’n fiets gevallen was en er iets mis was met z’n hart, dacht ik dat het nog goed zou komen, dat hij enkele weken later wel weer op het podium zou staan. Maar ’t ging steeds slechter. En de dag dat ik telefoon kreeg dat het gedaan was… Dat was een enorm harde klap. Elke maand krijg ik het op negende dag erg zwaar. Als ik die datum zie, ga ik onvermijdelijk terug naar 9 april.”

“Je kan niet anders dan bewondering voor Paul voelen. Hij was een mooi mens en groot artiest. Ik mis hem enorm. Hij blijft mijn grote voorbeeld. Hopelijk voelt en wéét hij dat nog altijd, waar hij nu ook is. En is hij trots op mij."