Radeloze Guy Van Sande is het kotsbeu: “Of je nu een bloedhekel aan me hebt of niet, ik heb wel dat recht”
PMN
Radeloze Guy Van Sande is het kotsbeu: “Of je nu een bloedhekel aan me hebt of niet, ik heb wel dat recht”
Foto: Photonews

Guy Van Sande werd schuldig bevonden aan het gebruik van kinderporno. Hij kreeg een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie jaar en een geldboete.

Guy Van Sande mag ook niet meer in de buurt van kinderen komen en geen contact meer hebben met zijn vrouw haar dochtertje Nathalie. “Je hebt geen idee hoezeer dit weegt”, bedenkt de gevallen acteur zich in Dag Allemaal. 

“Aanvankelijk verliet ik het huis en ging ik op hotel. Ik liep daar tegen de muren op. Ik werd verteerd door schuldgevoelens, zag geen toekomst meer. Ik was compleet radeloos en zat bovendien zonder inkomen.”

“Ik heb dan de zelfmoordlijn gebeld. Gek van angst was ik. Ik bleek ook met niets in orde, een cadeau van mijn vorig management. Ik viel terug op 380 euro dop. Wij moesten naar het OCMW.”

“Ik begrijp dat mensen hun verontwaardiging wel. Als ik zulke dingen zou lezen, zou ik ook denken ‘wat een arrogante klootzak is die Van Sande’. Ik zou ook woedend en verontwaardigd zijn. Maar ik ben veel fout geciteerd geweest in de media. Of je nu een bloedhekel aan me hebt of niet, ook ik heb het recht om juist geciteerd te worden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.