Karen Damen heeft groot nieuws te melden (en daar zit ook zoon Sky voor iets tussen)
Karen Damen heeft groot nieuws te melden (en daar zit ook zoon Sky voor iets tussen)
Foto: Photonews

Karen Damen (44) heeft groot nieuws te melden. Sinds enkele weken werkt ze samen met Ian Thomas (22) in de studio aan nummers.

Karen Damen en Ian Thomas leerden elkaar vorig jaar kennen toen ze allebei deelnamen aan ‘Dancing With The Stars’. “Het klikte direct”, zegt Karen. “Wij hebben een heel goede vibe samen en kunnen goed met elkaar praten”, vindt Ian dan weer. Hun muzikale samenwerking hebben Karen en Ian te danken aan Karens zoon Sky (9). “Voor zijn verjaardag kreeg Sky een VR-bril om te gamen, maar ik wist natuurlijk niet hoe ik dat ding moest installeren”, lacht Karen. Ian Thomas kwam helpen. “Hij woont vlakbij en kent alles van zulke gametoestanden. En toen is Ian blijven plakken. ‘Hé, laat eens wat nieuwe muziek horen!’, zei hij. En voor we het wisten, zaten we samen in mijn studio.”

Ondertussen werken de twee al een drietal weken in de studio samen aan nieuwe muziek voor Karen. Ian vindt het supercool om met Karen te kunnen samenwerken. “Ik heb maf veel respect voor Karen. Wat zij al gedaan heeft in haar leven en waar ze nu staat: chapeau, daar mag ze f*cking trots op zijn. Als kind keek ik al op naar haar, en dat meen ik oprecht”, aldus Ian. Mogen we ons dan binnenkort aan een rappende Karen verwachten? “Oh nee, da’s mijn ding niet! Ik blijf sowieso in het Nederlands zingen, hoor”, zegt ze. “Maar ik ben er wel van overtuigd dat wij iets nieuws gaan laten horen in Vlaanderen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.