Dat was schrikken voor Julie, de vriendin van Jonas Geirnaert: “Ik had gewaarschuwd dat het een gruwelijk gezicht ging zijn, toch trok ze bleek weg”

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
In de gloednieuwe fictiereeks ‘Geub’ speelt Jonas Geirnaert (37) de gladde, arrogante manager van Philippe Geubels (37). Al heeft Jonas daarvoor wel een speciale look gekregen.

Voor zijn rol in ‘Geub’ is Jonas Geirnaert haast onherkenbaar. Hij kreeg een snor en zijn kruin werd kaalgeschoren. “De makers van ‘Geub’ wilden zo weinig mogelijk Jonas zien in de rol van Philippes manager”, zegt Jonas over zijn opmerkelijke metamorfose. Zijn vriendin Julie reageerde niet meteen enthousiast toen hij met zijn kaal hoofd thuiskwam. “Ik had haar gewaarschuwd dat het een gruwelijk gezicht zou zijn. Toch trok Julie een beetje bleek weg.”

Vier maanden heeft Jonas zo rondgelopen. “Ik heb voortdurend een pet gedragen. Zelfs op begrafenissen hield ik die op. Wat natuurlijk superonbeleefd is. Maar zonder zag ik er echt niet uit.” Zijn haar is ondertussen terug gegroeid, maar een fikse haardos heeft Jonas niet meer. “Ik heb al langer last van uitdunnend haar, maar ik heb daar geen complexen over. Ik heb mij er al bij neergelegd dat ik nooit nog zo’n mooie bos haar zal hebben als vroeger”, aldus Geirnaert.

(Foto: VRT/Geub, Jonas Geirnaert als de manager van Philippe Geubels in 'Geub')