Luc Verschueren overweegt om Ruben Van Gucht te vervangen in zaalshow Jacques Vermeire: “Dan gaan er wel harde woorden vallen”
Luc Verschueren overweegt om Ruben Van Gucht te vervangen in zaalshow Jacques Vermeire: “Dan gaan er  wel harde woorden vallen”
Foto: Photonews

Na een dispuut stopte de samenwerking tussen Jacques Vermeire (68) en zijn aangever Ruben Van Gucht (33) abrupt. Het is echter niet de eerste keer dat het tot een dispuut komt tussen Jacques en zijn aangever. Dat gebeurde ook met Luc Verschueren (65). Toch zet Luc de deur nu open voor een nieuwe samenwerking.

Jacques Vermeire zoekt een nieuwe aangever. Die moet tegen 5 oktober gevonden zijn, wanneer in Berlaar zijn zaalshow ‘Van 7 tot 77’ wordt hervat. Luc Verschueren, die in de jaren 80 en 90 al de aangever en zelfs de ontdekker van Jacques Vermeire was, wil wel weer in de rol van aangever kruipen. Al is zijn voorstel wel heel hypothetisch. “Als – en ik zeg duidelijk áls – ik het zou doen, dan moeten er een aantal dingen anders gaan dan in het verleden”, zegt Luc in Dag Allemaal.

“Jacques en ik zijn altijd heel goede vrienden geweest”, gaat Luc verder. “Maar dan kwam ineens zijn manager op de proppen, Thomas Lowette, en werd ik gedegradeerd tot een inwisselbaar element. Ik voelde me als een personeelslid, ik was enorm ontgoocheld. Ik wil duidelijk zijn: tussen Jacques en mij is er nooit ruzie om geld geweest. Ik ben tot op de centiem correct betaald. Of onze vriendschap kapot is? Dat denk ik niet, maar zonder zijn manager was het zeker allemaal anders gelopen. Als Jacques en ik nu zouden samenkomen, vallen er misschien vijf minuten harde woorden, maar daarna gaan we samen een pint drinken. Och, ik verwacht niets, maar Jacques mag me bellen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.