Gert Verhulst openhartig over relatie met zoon Viktor: “Dat heeft me ongelukkig gemaakt”

Viktor Verhulst en zijn vader Gert Verhulst zijn twee handen op één buik. Gert is erg trots op zijn zoon, maar maakte zich de afgelopen jaren ook zorgen om hem.

Gert Verhulst en zijn zoon Viktor Verhulst zijn naast hun vader-zoon-relatie ook gewoon beste vrienden volgens Showbizzsite. Ze delen dezelfde visie, ook op professioneel vlak: “Wij doen enkel nog onze zin.” Voor Viktor was het even zoeken welke richting hij wou uitgaan in zijn leven.

“Als er iets was dat me ongelukkig heeft gemaakt, was het misschien dat Viktor lang geen enkele ambitie heeft gehad”, vertelt papa Gert openhartig. Hij zou zijn vader destijds verteld hebben dat hij niet wist wat hij met zijn leven moest aanvangen, omdat hij niets kan. “Het was niet zo dat ik geen ambitie had”, verklaart Viktor, “maar ik wist gewoon niet welke richting ik uit moest.”

Gert Verhulst moet niet langer ongerust zijn, want ondertussen maakte Viktor al heel wat plannen op professioneel vlak. Hij namelijk wil in dezelfde sector blijven werken. “Presenteren, schrijven, deejayen…, in die drie disciplines wil ik blijven groeien”, aldus een ambitieuze Viktor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.