Dat ziet er niet goed uit: Jef De Smedt maakt ‘Familie’-kijkers bijzonder ongerust met deze boodschap
Dat ziet er niet goed uit: Jef De Smedt maakt ‘Familie’-kijkers bijzonder ongerust met deze boodschap
Foto: Medialaan

Jef De Smedt speelt al vele jaren de rol van Jan in 'Familie'. Afgelopen seizoen maakte zijn personage al niet zo een fijne dingen mee.

Zo werd zijn café uit handen genomen en is hij er niet meer de grote baas. Hij had niets meer te zeggen over zijn café, en heel het concept veranderde. Iets waar Jan absoluut niet gelukkig mee was. Was dat al een bepaald voorteken van de exit van Jan uit 'Familie'?

Kürt Rogiers vertelde dat er nieuwe verhaallijnen zullen gevormd worden in de eerste afleveringen van het nieuwe seizoen, en dat de kijkers deze absoluut niet mogen missen. Bovendien onthulde hij dat er binnen de maand een personage gaat sterven. Er gingen al enkele geruchten rond dat dat misschien weleens Jan zou kunnen zijn.

Jef stelt de kijkers in elk geval allesbehalve gerust op zijn Instagram. Daarop is een filmpje te zien van een ongeruste Jan. "Het zal niet goed aflopen met Jan in het nieuwe seizoen van Familie", schrijft Jef bij het filmpje. Bedoelt hij dat zijn personage zal verdwijnen? We zullen moeten kijken om het te weten te komen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.