Elisabet uit ‘De Mol’ deed succesvol mee aan ‘Idool’, maar dit antwoord zinde de jury niet: “Toen was het voorbij”
Elisabet uit ‘De Mol’ deed succesvol mee aan ‘Idool’, maar dit antwoord zinde de jury niet: “Toen was het voorbij”
Foto: VIER

Elisabet Haesevoets heeft ooit audities gedaan voor ‘Idool’. Haar stem viel in de smaak, maar na een cruciale vraag van de jury was het voor de zangeres over & out.

Het was heel wat mensen al opgevallen tijdens de laatste editie van ‘De mol’ dat Elisabet een behoorlijk stukje kan zingen. Ze stond ooit voor een hartverscheurende keuze: zangeres of spoedarts worden. De blondine uit Hasselt koos uiteindelijk voor een carrière als spoedarts, na een passage in het televisieprogramma ‘Idool’. “Op mijn achttiende deed ik mee aan de eerste editie van ‘Idool’. Ik, een verlegen meisje dat zich net had ingeschreven voor de studie Geneeskunde. Ik raakte bij de honderd laatsten en kreeg de vraag wat ik écht wilde worden: zangeres of dokter. Toen ik ‘dokter’ antwoordde, was het voorbij.

‘De Mol’ heeft er geen spijt van dat ze uiteindelijk voor een medische carrière heeft gekozen. “Ik geloof dat een zangcarrière ook hard werken is. En zonder studie Geneeskunde had ik mijn man, die radioloog is, niet leren kennen. Hij geeft me de vrijheid die ik nodig heb”, klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.