Voormalige manager van Michael Jackson is het beu en reageert voor het eerst: “Genoeg is genoeg!”
Voormalige manager van Michael Jackson is het beu en reageert voor het eerst: “Genoeg is genoeg!”

De voormalige manager van Michael Jackson, Raymone Bain, heeft voor het eerst gereageerd op alle heisa die de documentaire ‘Leaving Neverland’ ontketent. Dat deed ze in een persconferentie die live werd uitgezonden door CNN. Ze vindt het vreselijk dat het nalatenschap van de ‘King of Pop’ wordt besmeurd terwijl hij zich niet meer kan verdedigen.

“Dit is moreel, ethisch en zelfs juridisch fout”, aldus Raymone Bain over ‘Leaving Neverland’. In de film beweren twee mannen op jonge leeftijd door de zanger te zijn misbruikt. “Michael Jackson was een muzikaal genie. Hij is geen boksbal en verdient beter. Hij wist al dat hij na zijn dood, gebaseerd op de ervaringen tijdens zijn leven, ook een doelwit zou zijn. Maar zo kan het niet langer, genoeg is genoeg.”

Raymone heeft acht jaar intensief samengewerkt met Michael Jackson en verklaart dat ze in al die jaren “nooit ongepast gedrag tegenover kinderen” heeft gezien. “Mijn team en ikzelf zouden nooit kunnen werken voor hem of een oogje kunnen dichtknijpen als dat wel het geval was.”

Omdat Raymone graag iets wil doen om haar oud-werkgever te eren, is ze de Establishment Michael Jackson Legacy Foundation gestart. “Om zijn nalatenschap te beschermen en organisaties te ondersteunen. Met deze foundation hopen we zijn goede naam voort te kunnen zetten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.