Karen Damen trekt opmerkelijke conclusie over haar zoon Sky: “Ergens vind ik dat toch een beetje spijtig dat hij zo is”
Karen Damen trekt opmerkelijke conclusie over haar zoon Sky: “Ergens vind ik dat toch een beetje spijtig dat hij zo is”

Karen Damen gaat meespelen in het tweede seizoen van ‘#LikeMe’. De opnames beginnen voor haar in oktober. Samen met haar zoon Sky heeft ze alle afleveringen gebingewatcht.

Enkel de scène waarin de moeder van het hoofdpersonage Caro sterft, mocht Sky van zijn mama Karen eerst niet bekijken. “Omdat ik mijn zoon ken. Die begint al te wenen als er een kindje in ‘The Voice Kids’ niet geselecteerd is. Ja, hij lijkt op de mama hé. Pas na lang aandringen mocht hij die scène toch zien. En... hij heeft niet geweend, maar ik wel. Ook door de muziek erbij”, vertelt Karen Damen in Story.

“Ergens vind ik dat wel een beetje spijtig dat Sky zo gevoelig is. Jongens moeten toch wat stoer zijn. Al heeft het ook wel een positieve kant. Sky heeft veel empathie en inlevingsvermogen. Hij kan heel boos worden over onrechtvaardigheid. Dat is goed, maar soms denk ik ook: krijg toch maar wat meer haar op je tanden.”

Gevoelige kinderen zijn vaker het slachtoffer van pesterijen, maar dat is bij Sky gelukkig niet het geval. “Hij heeft juist eens een vriendje bij ons thuis uitgenodigd om te komen spelen omdat die gepest werd in de klas. Hij neemt het op voor de ‘zwakkeren’. Dat is een mooie eigenschap.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.