Kim Van Oncen beleefde een zenuwslopende zwangerschap: “We hebben schrik gehad”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
‘Dertigers’-actrice Kim Van Oncen en Niels De Jonck, zoon van Sonja Kimpen, hebben er met Stella een prachtige dochter bij. Ze hebben met Jack ook al een zoontje van vier. Kim haalt opgelucht adem na een zenuwslopende zwangerschap.

In december 2016 kregen zwangere Kim en Niels het verschrikkelijke nieuws te horen dat hun baby’tje niet levensvatbaar was. Het meisje had een zeldzame hartafwijking. Dankzij een nieuwe wet kon het koppel begin dit jaar hun dochtertje Pippa officieel laten erkennen. Stella betekent ster, en verwijst naar het sterretje dat haar zusje Pippa nu is.

Deze zwangerschap was voor Kim Van Oncen en Niels uitdagender dan die van Jack. “Onze kleine meid heeft ons op de proef gesteld vanaf het begin. Ik heb veel moeten rusten en ik moest vaker dan normaal op controle. Dus, helemáál gerust zijn Niels en ik de afgelopen maanden in feite nooit geweest”, vertelt Kim in TV Familie. Logisch, na het drama van hun vorige kindje. “We hebben deze keer zoveel mogelijk van mijn zwangerschap proberen te genieten. Maar er was altijd dat beetje schrik.”

Kim moest enkele riskante controletests ondergaan. “We moesten zeker zijn dat het kindje in goede gezondheid verkeert. Dat was elke keer zenuwslopend. Maar daarna was het altijd een opluchting, want alles was in orde met ons kind.”