VTM

Kürt Rogiers getuigt over seksuele intimidatie: “Die dames kennen echt geen grenzen”

bron: Metro/TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Binnenkort verschijnt Kürt Rogiers (48) weer dagelijks in ‘Familie’ als Lars De Wulf. De acteur doet met zijn uiterlijk heel wat vrouwenharten sneller slaan. Maar al die vrouwelijke aandacht heeft ook zijn schaduwkantjes.

Ten tijde van ‘Costa’ werd Kürt Rogiers beschouwd als een sekssymbool. Al heeft hij naar eigen zeggen nooit geprofiteerd van al die vrouwelijke aandacht. Terwijl vrouwelijke fans hem soms letterlijk achternazaten. “Dat kan beangstigend zijn. Die dames kennen soms geen grenzen. Maar ik heb daar toen wel van genoten hoor. Van dat enorme succes”, zegt Kürt in TV Familie.

Hij werd toen met momenten geconfronteerd met ongewenste intimiteiten. “Seksuele intimidatie. Dat bestaat zéker niet alleen van mannen naar vrouwen toe. Vrouwen kunnen er zelf ook wat van. Ik heb vroeger heel wat handen in mijn kruis gevoeld. Ik dacht soms: ‘Mevrouw, kunt ge alsjeblieft uw hand terug uit mijn broek halen?’ Want dat is natuurlijk not done. Maar ik wil helemaal niet het slachtoffer spelen hoor. Trouwens, behoorlijk wat mannen maken zoiets mee denk ik. Neem nu Katy Perry, die wordt daar ook van beschuldigd.”