Paniek bij Christoff: de zanger is drie keer flauwgevallen

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Christoff onderging begin dit jaar met spoed een hartoperatie. Hij had last van een lekkende hartklep, wat levensbedreigend is. Acht maanden na de ingreep stelt de zanger het goed, vertelt hij in Primo.

“Mijn hart en bloeddoorstroming functioneren perfect. Met de hartklep die ik nu heb, kan ik 300 jaar worden volgens de dokters”, lacht Christoff. Voldoende rusten lukt niet altijd. “Ik ben een zelfstandige en dan moét je gewoon aan de slag blijven. Niet alleen voor het geld, maar gewoon om mijn creativiteit kwijt te kunnen.”

“Ik probeer te luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Ik ben onlangs een paar keren flauwgevallen. Drie keer op een week. Een keertje thuis, een tweede keer bij Jan Smit in de auto, en een derde keer in Duitsland. Van zodra ik kon ben ik onmiddellijk naar dokter Brugada gegaan. Paniek! Maar de dokter vindt niets. Mijn hart en mijn hartklep werken perfect. Mijn bloeddruk is ook perfect. Ik maak me wel een klein beetje ongerust, want ik wil natuurlijk graag weten wat de aanleiding zou kunnen zijn en hoe het zou kunnen verholpen worden, maar voor de rest voel ik me echt top!”

Tags christoff