Deze hints geeft de nieuwe ‘Thuis’-generiek al over het komende seizoen

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Deze week heeft ‘Thuis’ de nieuwe begingeneriek vrijgegeven. De clip duurt slechts 38 seconden, maar verklapt volgens fans al heel wat over de verhaallijnen.

Thilly en Waldek duiken bijvoorbeeld al knuffelend op. Die twee worden dus toch een koppel. Dokter Judith is dan weer te zien met haar dochter Emma en zoon Stan. De aanwezigheid van die laatste verklapt dat hij op vrije voeten blijft na het spoorongeval.

Zeker ook interessant zijn de personages die afwezig zijn in de generiek. Zo lijkt Bill, Jorens papa, wel degelijk gestorven aan zijn verwondingen bij het treinongeluk. Ook Christine is niet te zien. Volgens fans verklapt dat de slechte afloop van de huwelijksceremonie met Bob.

Sam en Joren zitten ook niet in de clip. "Maar zij verlaten de serie niet", aldus ' Thuis'-producer Hans Roggen. "Ann Vanderstighelen (Sam) is nog met bevallingsverlof en Mathieu Carpentier (Joren) kon niet filmen vanwege een voetkwetsuur. We maken dat na zijn en Anns herstel wel goed. We gaan de generiek trouwens voortdurend vernieuwen en aanpassen aan wie op dat moment veel of weinig in de reeks zit."