Verontrustend nieuws over rapper Kaye Styles, die weer op vrije voeten is na gevangenisstraf: Het gaat niet goed met hem
Verontrustend nieuws over rapper Kaye Styles, die weer op vrije voeten is na gevangenisstraf: Het gaat niet goed met hem
Foto: Photonews

Rapper Kaye Styles (37) daagde woensdagochtend voor het eerst zelf op in de Brugse politierechtbank. Hij nam er het woord over zijn lange reeks verkeersovertredingen. Op zijn strafblad staan ondertussen 59 veroordelingen. “Ik besef sinds enige tijd dat het anders moet”, zegt Styles.

Begin deze maand zat Kaye Styles voor zijn lange lijst aan veroordelingen nog enkele dagen in de gevangenis van St Gillis. Ondertussen is de rapper weer op vrije voeten. Op 16 september krijgt de gevallen zanger een enkelband om, en hij moet nog 68.500 euro aan boetes afbetalen.

“Het is de eerste keer dat mijn cliënt openlijk zijn verantwoordelijkheid opneemt”, pleitte de advocaat van Kaye Styles. “Samen met zijn familie ben ik oprecht overtuigd dat zijn toekomst er volledig anders zal uitzien. Zowel financieel als emotioneel zit deze man aan de grond. De bodem is bereikt. Zijn muziekcarrière is volledig gedaan. Hij heeft lange tijd de schijn hoog gehouden omdat hij bleef hopen op die ene goede deal.”

Styles is samen met zijn familie bezig met het afbetalen van de 68.500 euro boetes die hij de voorbije jaren verzamelde. Dat gebeurt door maandelijks 200 euro af te betalen. “Van zodra mijn cliënt werk heeft gevonden, zal dat bedrag omhoog gaan. Hij heeft zich ingeschreven bij Randstad en vanaf september kan hij normaal gezien beginnen werken”, aldus zijn advocaat. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.